Movendos keskittyy jatkossa sosiaali- ja terveysalan etäasioinnin ratkaisuihin – Unik Health Coaching -valmennustoiminta päättyy

Movendos on jo vuosia kehittänyt etäasiointiratkaisuja terveydenhuollon, kuntoutuksen ja kolmannen sektorin ammattilaisille, kasvaen tällä saralla merkittäväksi toimijaksi.

Viimeiset kuusi vuotta Movendos on tämän rinnalla omana palvelunaan toteuttanut myös yksilöllistä arvo- ja ratkaisukeskeistä Unik Health Coaching -valmennusta, jolla on todennetusti pystytty tukemaan yritysten työntekijöiden työkykyä.

Valmennuksen tulokset työkykyyn, terveyteen ja hyvinvointiin ovat olleet vaikuttavia. Työnantajat ja valmennettavana olleet yli 2000 työntekijää ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja sitoutuneita palveluun.

Movendos Oy:n hallitus on linjannut uuden liiketoiminnan strategian, joka keskittää jatkossa yrityksen fokuksen kasvavaan sosiaali- ja terveysalan teknologiakehitykseen mahdollistaen nopeamman kasvun.

Tämän johdosta Movendos luopuu Unik Health Coaching -valmennusliiketoiminnasta 1.1.2023 alkaen.

Do you want to hear more about our services or do you have needs or challenges in your daily life that you would like to solve?

Please let us know and we will be in touch with you.

Lataa uusin tulosraporttimme

Tässä julkaisussa tuomme esiin yli tuhannen parin viime vuoden aikana toteuttamamme yksilövalmennusohjelman tuloksia ja kokemuksia.
Close Panel