Movendos tuo valmentajan tuen työntekijöiden arkeen muuttuvassa tilanteessa

Sharing is Caring

Share on linkedin
Jaa | Linkedin
Share on twitter
Jaa | Twitter
Share on facebook
Jaa | Facebook
Koronaviruksen nopeasti muuttama tilanne yhteiskunnassa, työelämässä ja terveydenhuollossa aiheuttaa monia uudelleenjärjestelyjä. Monella työtilanne muuttuu nopeasti: osa on joutunut siirtymään nopealla aikataululla etätöihin, osalla työtilanne on epävarma, ja osalla työkuorma normaalia suurempi.

Movendoksen terveysvalmentajilta tulee parhaillaan tärkeää viestiä. Etätapaamisiin pohjautuvassa arvo- ja ratkaisukeskeisessä valmennuksessa tällä hetkellä olevat työntekijät ovat kokeneet suurena helpotuksena, että nopeasti muuttuneessa tilanteessa ja epävarmuudessa on ollut tukena osaava ammattilainen.

Haluamme myös tässä tilanteessa olla auttamassa yritysten työntekijöitä heidän omassa arjessaan. Yksilöllinen etätapaamisiin pohjautuva arvo- ja ratkaisukeskeinen terveysvalmennuksemme on työntekijöiden ulottuvilla helposti sijainnista riippumatta.

Valmennusta elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen terveyden tukemiseen

Valmennustamme on hyödynnetty kokonaisvaltaisen terveyden parantamisessa todennetuin tuloksin. Valmennus on kohdentunut työntekijän tarpeesta riippuen esimerkiksi elämänhallinnan ja stressinhallinnan parantamiseen sekä elintapojen, unen ja palautumisen tukemiseen. Uusi tilanne voi myös lisätä tarvetta yksilölliseen tukeen esimerkiksi työntekijöillä, jotka ovat siirtyneet etätöihin nopealla aikataululla tai henkilöillä, jotka jatkavat vanhoissa tehtävissään muuttuneessa tilanteessa.  

Movendoksen toiminta jatkuu normaalisti niin valmennusten kuin terveydenhuollon etäratkaisujenkin puolella, koska etänä toimiminen ja etäratkaisujen mahdollistaminen on osa päivittäistä työtämme. Movendos-tiimi työskentelee parhaillaan itsekin etänä.  

Olethan yhteydessä, jos voimme olla avuksi.